Timmer-en Schrijnwerken

Hoogwaardige houtsoorten

Een mooi ontworpen en professioneel geplaatst houten terras staat garant voor jarenlang en onderhoudsvrij plezier in uw tuin.

 

Geen enkel ander materiaal heeft dezelfde natuurlijke uitstraling en past bij zoveel bouwstijlen als hout. Voor houten terrassen werken we enkel met hoogwaardige houtsoorten en zorgen we voor een perfecte plaatsing. Zo garanderen we dat het terras met de jaren niet scheeftrekt of glad wordt door vocht. Goed voor jarenlang onderhoudsvrij genot!

 

U kunt ervoor kiezen om uw houten planken natuurlijk te laten vergrijzen of ze jaarlijks te beschermen met een olie of vernis.

Diverse mogelijkheden

Een houten afsluiting biedt niet alleen privacy en veiligheid, maar kan ook een visuele meerwaarde aan uw woning verlenen. Samen kiezen we de beste oplossing naargelang uw persoonlijke smaak, de architecturale stijl van uw woning en uw eventueel andere buitenschrijnwerk. Er is veel variatie mogelijk: verticale of horizontale planken, hoogte en breedte van de wanden, breedte van de planken, houtsoort, afwerking van het hout…

 

Meer weten over de mogelijkheden en kostprijs? Contacteer me voor een vrijblijvende offerte!

Diverse uitvoeringen beschikbaar

Ramen en deuren zijn van zeer groot belang in een woning op verschillende vakken: veiligheid, isolatie en uitstraling. Er zijn enorm veel verschillende uitvoeringen beschikbaar. Een eerste keuze die u moet maken is de materiaalsoort: aluminium of pvc. U twijfelt? Contacteer me gerust voor persoonlijk en vrijblijvend advies.

 

Pvc ramen en -deuren hebben een zeer hoge thermische isolatie en een lange levensduur. Ze zijn zeer goed bestand tegen vochtige en koude weersomstandigheden. Bovendien zijn ze vrij goed krasbestendig.

 

Aluminium ramen en deuren hebben een strakke uitstraling en vragen een minimum aan onderhoud. Ze zijn zeer sterk en duurzaam. Ze zijn bestand tegen weersomstandigheden en zijn ongevoelig voor temperatuurswisselingen. Aangezien aluminium een licht metaal is en toch sterk, is het bijzonder geschikt voor grote oppervlakten.

Diverse vormen, materialen en kleurtinten

De sleutel tot een geslaagd interieur? Kasten op maat. Alleen zo kunnen de beschikbare ruimtes zo optimaal mogelijk benut worden, als dan niet gecombineerd met schuif-of draaideuren.

 

Bovendien hebt u alle vrijheid wat kleurtinten, vormen en materialen betreft.

 

Bekijk de foto’s voor een idee van de mogelijkheden. Concrete vraag? Contacteer me!

Installatie op maat

Meer en meer gezinnen kiezen voor een carport in plaats van een garage. Niet onlogisch, want zo spaart u veel plaats in huis en kan uw auto toch buiten staan, beschermd voor regen, vocht en wind. Zo vermijdt u niet alleen roest, maar ook vervelende aangevroren ruiten ‘s morgens.

 

Ik maak en installeer uw carport op maat: we adviseren u over de stijl, de materialen(hout), de grootte en de positie van uw carport en werken dan een ontwerp uit op maat.

 

Ook tuinhuizen vormen een belangrijke meerwaarde voor uw woning. De toepassingen zijn eindeloos: opbergruimte, werkatelier, speelruimte voor de kinderen, fietsenstalling… Ook tuinhuizen zijn beschikbaar in alle mogelijke groottes en stijlen. Belangrijk is dat uw tuinhuis past bij uw woning en uw ander buitenschrijnwerk, en dat de houtsoorten duurzaam zijn.

 

Ik ontwerp en maak uw tuinhuis volgens uw stijl en budget. Contacteer me voor een vrijblijvende prijsofferte!

Onze kwalitatieve vliegendeuren en vliegenramen in aluminium bieden een jarenlange bescherming tegen vliegen, muggen en andere insecten.  Ze worden op maat gemaakt en zijn geschikt voor ramen en deuren in aluminium, PVC en hout. Om ze mooi te laten opgaan in de rest van het buitenschrijnwerk, kunt u ze laten lakken in meer dan 500 verschillende kleuren.

Diversiteit

Door de diversiteit in kaders en uitvoeringen kunnen de vliegendeuren en vliegenramen in elke situatie gebruikt worden: zelfs in velux- en andere dakramen. Ook de raam-en deurplissés worden op maat gemaakt en zijn geschikt voor alle ramen en deuren.

Lange levensduur

Binnendeuren worden vaak onderschat bij de inrichting of afwerking van een woning. Ze worden nochtans heel vaak gebruikt, en ze nemen een vrij grote oppervlakte in van de beschikbare muurruimte. Reden te meer om hier goed over na te denken. Keuzes die u moet maken zijn: materiaal en kleur, draairichting, vergrendeling of niet, profielen, scharnieren, klinken…

 

Ik zorg ervoor dat uw deuren perfect aansluiten bij de rest van uw interieur.

Enkel naar dubbel glas? Renovatie in bestaande ramen?

 

Er wordt een immense meerwaarde aan isolatie gecreëerd zonder grote verbouwingen aan uw woonst.

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen? Stuur ons een mailtje!